SPECIALIST I FODBEHANDLINGER

689

​MEDLEM AF DANSKE FODPLEJERE

handshake2

UDDANNET ZONETERAPEUT​​​

graduate

Reiki healing skaber velvære i krop og sind

Hvis du trænger til fornyet energi i kroppen, så kan Reiki healing være svaret for dig. Bor du i Nyborg eller omegn, for eksempel i Ørbæk eller Kerteminde, tilbyder jeg en Reiki-session i min klinik, som kan være med til at genopbygge din krops energidepoter.

Hvad er Reiki healing?

Reiki er en gammel og hellig healingsform. På japansk betyder "REI" god bevidsthed, mens ordet "KI" betyder livskraftsenergi. Derfor kan Reiki healing defineres som en spirituelt guidet healingenergi.

Selvom den oprindeligt er blevet givet til verden for flere tusinde år siden, blev denne behandling genopdaget og overleveret i slutningen af 1800-tallet af Dr. Mikao Usui, en japansk buddhist.

Behandling med Reiki healing

Livskraftsenergi (KI) giver liv til alle levende ting. Når din livskraft er lav eller begrænset i dens flow, bliver du mere sårbar over for sygdomme. Reiki healing healer ved at strømme gennem en persons vibrationsenergi. Behandlingen er både kraftfuld og blid. Det er også en simpel teknik, som let kan læres af enhver.

Under en session ligger modtageren fuld påklædt på en briks. Udøveren af Reiki placerer blidt hænderne på bestemte områder af kroppen, imens han eller hun kanaliserer healingsenergien. Folk oplever normalt en let varme, hvor hænderne er placeret, og nogle gange en let øget pulsering af energien.

En Reiki session er meget afslappende og plejende, og ofte oplever folk, at de falder i en dyb meditativ tilstand. Jeg har bestået Reiki 1 og 2. Jeg blev uddannet ved Healing og Balance i Vojens ved Lina Starcke Larsen og undervist af Rose ”Shuneaj” Sangregorio fra Canada.

Kontakt mig og bestil en tid til en behandling

Hør mere om Reiki healing ved at sende en e-mail til jette.lund@icloud.com eller ringe til mig på telefon 28 74 59 49.​

​Interesseret i ​en afslappende behandling eller har du spørgsmål?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Fodpleje v/Jette Lund

Ny​marksvej 87
5800 Nyborg

​Telefon: 28 74 59 49

E-mail: jette.lund@icloud.com

CVR: 32001289