SPECIALIST I FODBEHANDLINGER

689

​MEDLEM AF DANSKE FODPLEJERE

handshake2

UDDANNET ZONETERAPEUT​​​

graduate

Zoneterapeut tilbyder zoneterapi for krop og sjæl

Hvis du går rundt med nogle uforløste problemer, som du ikke kan få bugt med, så kan klinikkens zoneterapi muligvis være svaret for dig. Zoneterapi kan afhjælpe en lang række af mærkbare lidelser, såsom rygsmerter, ledsmerter, muskelsmerter, hormonforstyrrelser og meget andet.

Professionelt uddannet zoneterapeut

Når du vælger at komme forbi min klinik i Nyborg, mellem Ørbæk og Kerteminde, for at få udført zoneterapi, så kan du være sikker på at blive behandlet af en professionel zoneterapeut.

Jeg er uddannet zoneterapeut fra Zoneterapeutskolen Pilelund i Langeskov i december 2012, og siden da haft en lang række af tilfredse kunder, der har været i mine kyndige hænder. I zoneterapien anses mennesket som værende et holistisk hele, hvorfor jeg vil have stor fokus på din generelle velvære under hele behandlingen.

Mærkbar forskel i kroppen efter zoneterapi

Efter en endt zoneterapeutisk behandling vil du kunne mærke en mærkbar forskel i din krop. Zoneterapien udføres ved hjælp af trykmassage af fødderne, hvor forskellige reflekspunkter i fødderne er forbundet til kroppens forskellige organer. Når du har fået en behandling, vil du kunne mærke hurtig bedring i din krop, og du vil blive mere afslappet.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid hos zoneterapeut

Har du lyst til at høre mere om, hvad zoneterapi er for en størrelse, eller har du brug for at booke en tid til en behandling, så kan du gøre dette ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller ved at ringe på telefon 28 74 59 49. Du kan også skrive til e-mail jette.lund@icloud.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.​​

​Interesseret i ​en afslappende behandling eller har du spørgsmål?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Fodpleje v/Jette Lund

Ny​marksvej 87
5800 Nyborg

​Telefon: 28 74 59 49

E-mail: jette.lund@icloud.com

CVR: 32001289